Εργασίες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις εργασιών για Προφορική ή Αναρτημένη Ανακοίνωση στο 21ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ∆ΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ το αργότερο έως 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Παρακαλείται ο υπεύθυνος συγγραφέας αλληλογραφίας, να συμπληρώσει τα κενά πεδία της φόρµας µε τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και να ακολουθήσει πιστά τις κάτωθι οδηγίες για τη σωστή συγγραφή και υποβολή της περίληψης της εργασίας.

Οδηγίες Συγγραφής

 1. Η περίληψη θα πρέπει να επισυναφθεί ως αρχείο του Microsoft Office, MS Word for Windows στο ενδεδειγμένο κενό πεδίο που θα συναντήσετε στις -Οδηγίες επισύναψης
 2. Το περιεχόμενο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 300 λέξεις, να στοιχηθεί πλήρως, προτεινόμενη γραμματοσειρά Arial, μέγεθος χαρακτήρων 11 pt.
 3. Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να είναι γραμμένες στην ελληνική γλώσσα.
 4. Ο τίτλος της εργασίας, θα πρέπει να είναι γραµµένος µε ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες, σε πλήρη στοίχι­ση. Παράκληση η αποφυγή χρήσης συντομογραφίας.
 5. Οι συγγραφείς, στην αμέσως επόμενη σειρά µε πεζούς χαρακτήρες, θα πρέπει να αναγράφονται πλήρως (Όνο­µα-Επώνυµο). Για τους άνδρες συγγραφείς, να αναφέρεται το πρώτο γράµµα του ονόµατός τους και ολοκληρωμένο το επίθετό τους. Π.χ. Κ. Παπαδόπουλος, Ν. Αναγνώστου

Για τις γυναίκες συγγραφείς να αναφέρεται ολοκληρωμένα το όνοµα και επίθετό τους. Π.χ. Ειρήνη Νικολάου, Μαγδαληνή Πίτσιου

 1. Το Κέντρο Προέλευσης- Φορέας Εργασίας θα πρέπει να αναγράφεται με πεζούς χαρακτήρες και με την επίσημη ονομασία του κάτω από τα ονόματα των συγγραφέων. Ο φορέας απασχόλησης ή το κέντρο προέλευσής του ή των συγγραφέων αλλά και η πόλη θα πρέπει να αναφέρονται στην αµέ­σως επόμενη σειρά σε πλάγια γραφή (Italics). Στην περίπτωση περισσοτέρων του ενός κέντρων προέλευσης, ο διαχωρισμός γίνεται με ανωφερείς αραβικούς αριθμούς (1,2,3). Παραδείγματος χάρη

Κ. Παπαδόπουλος1, Ειρήνη Νικολάου2 Ν. Αναγνώστου3, Α. ∆ηµόπουλος2, Μαγδαληνή Πίτσι­ου1

1 Παθολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, 2 Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 3 Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική Νοσοκομείου Λάρισας 

 1. Το όνοµα του συγγραφέα που επιθυµεί να ανακοινώσει την εργασία, να είναι υπογραμμισμένο (Underlined). Π.χ. Κ. Παπαδόπουλος1
 1. Η δοµή της περίληψης θα πρέπει να αναλύεται σε ξεχωριστές παραγράφους με μονό διάστιχο. Πριν από την κάθε παράγραφο να αναγράφεται µε έντονη γραφή (Bold) και ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες και ο αντίστοιχος τίτλος της. Π.χ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΣΚΟΠΟΣ

ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 1. Οι λέξεις δεν πρέπει να κόβονται στα δύο αλλά να γράφονται σε επόμενη σειρά.
 2. Εικόνες και πίνακες µπορούν να προστεθούν στο αρχείο της περίληψης. Για τη στοίχιση των στηλών στους πίνακες, παράκληση να µη χρησιμοποιείται space (διάστηµα) αλλά Tab.
 3. Παράκληση η περίληψη της εργασίας να μην ξεπερνά τα 2 ΜΒ, ως µέγεθος αρχείου.
 4. Το αρχείο της περίληψης της εργασίας, είναι επιβεβλημένο, να αποθηκευτεί πρώτα στον υπολογιστή σας µε λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά ανάµεσα στις λέξεις.
 5. Ακρωνύμια όρων µπορούν να χρησιμοποιούνται, µε τον όρο ότι θα γραφούν σε παρένθεση, µετά την πρώτη αναγραφή του όρου, ολογράφως στο κείμενο. Τα φάρµακα θα πρέπει να αναφέρονται µε την επιστημονική ονοµασία και όχι µε την εµπορική.

Οδηγίες Υποβολής

 1. Όλες οι περιλήψεις εργασιών θα πρέπει να σταλούν μέσω της παρούσας ιστοσελίδας

 2. Η ακόλουθη φόρμα προς συμπλήρωση αφορά τον συγγραφέα υπεύθυνο αλληλογραφίας της εργασίας.

Όλες οι εργασίες θα αξιολογηθούν και οι σχετικές ενημερώσεις προς τους υπεύθυνους αλληλογραφίας θα αποσταλούν το αργότερο μέχρι αρχές Οκτωβρίου 2018.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 • ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ :
   έως 31 Αυγούστου 2018                     
 • ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ :
   Παράταση υποβολής εργασιών
  έως 25 Σεπτεμβρίου 2018
                     

Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Διοργάνωσης

Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.)
Μαιάνδρου 23, 115 28, Αθήνα
📞 +30 210 724 5421
📠 +30 210 724 5616
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Διοργάνωσης

Congress World - Tourist & Congress Enterprises S.A.
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28, Αθήνα
📞 +30 (210) 7210001, 7210052, 7222518, 7210025
📠 +30 (210) 7210051
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.